3 vonden dit artikel interessant

Énige tijd tijd geleden heeft YANGA Sport Water, Datamex benaderd in verband met de uitdagingen van het toenmalige platform. YANGA Sports Water faciliteert voor grote en kleine sportclubs in verschillende landen een platform voor het leveren van sportdranken.

Het huidige platform

YANGA Sports Water had een specifieke kijk op het platform, dat bleek al snel uit de eerste verkennende gesprekken. Datamex kwam vervolgens met aandachtspunten welke een hogere mate van voorspelbaarheid aan platform zou kunnen toevoegen. Alsook daarmee de weg vrij zou kunnen maken om de groei van het bedrijf voort te kunnen zetten.

Het toenmalige platform kende uitdagingen met betrekking tot de belasting, beschikbaarheid en schaalbaarheid. Tot op dat moment had YANGA Sports Water al haar ontwikkelingen in eigen hand gehad en werden steeds groter. Naar aanleiding van deze groei was het noodzakelijk om na te denken of het platform nog wel paste bij de verwachtingen.

De oplossing

Key voor de realisatie van dergelijke aanpassingen is om open te spreken over waar de organisatie staat en waar deze naar toe wil. Welke beperkingen zijn er nu? En welke uitdagingen wil men kunnen realiseren? Vrijwel niets bleef onbespreekbaar en zijn er vele in min of meerdere mate ‘doorgezaagd’ geweest qua verwachtingen, te verwachten implicaties, etc. Hiermee was het voor Datamex mogelijk een advies uit te brengen – een Personal Cloud gebaseerd op Microsoft Azure alsook softwareaanpassingen – wat eerst kleinschalig in een Proof of Concept werd getest en vervolgens werkend bevonden is.

Inmiddels maakt YANGA Sports Water wereldwijd vanuit verschillende landen verspreid gebruik van haar Personal Cloud welke verdeeld is over meerdere continenten en zorgdraagt voor een 24×7 beschikbaarheid. Daarnaast is het een schaalbaar platform om op te kunnen blijven doorgroeien.

Dit alles was niet mogelijk geweest zonder door de combinatie van transparantie, openheid, vertrouwen, kennis, en uiteraard de flexibiliteit en betrouwbaarheid van een platform als Microsoft Azure om het op te verwezenlijken.

Inmiddels staat YANGA Sports Water weer aan de vooravond van een aantal nieuwe innovaties, waardoor zij als organisatie nog slagvaardiger te werk kan gaan. Met gepaste trots trachten wij het met YANGA Sport Water doorlopen proces steeds vaker toe bij andere relaties van Datamex om samen successen te realiseren. Waarmee we graag ook weer anderen enthousiasmeren om meer samen te doen!

Have a lovely day!

3 vonden dit artikel interessant
Vond u dit interessant?

Deel dit artikel