Vacatures


Datamex en DataByte bundelen de krachten samen om op zoek te gaan naar de kandidaten die zich aan willen sluiten om de misse “meest relevante IT-dienstverlener van Zuid-Nederland” te volbrengen. Solliciteer direct op een van de onderstaande vacatures.

Wie zijn wij?

Datamex vormt samen met DataByte een onderdeel van de INTERSTELLAR collectie. Met elkaar streven wij ernaar om dé IT-dienstverlener van Nederland te vormen. Wij maken jou graag onderdeel van deze mooie missie. Met locaties in Steenbergen, Breda en Den Bosch is er altijd een locatie waar jij terecht kunt om je werkzaamheden te doen en de klant te ontvangen! Solliciteer snel en we zien je graag in het zuiden.

Wat biedt Datamex jou?

Wij werken samen in een informele en ontwikkelgerichte cultuur. Gekwalificeerde collega’s worden beloond met vertrouwen en een ruime mate van eigen verantwoordelijkheid. Wij stimuleren prestaties en ontwikkeling door middel van persoonlijke coaching. Samen met je manager bepaal je de richting naar jouw toekomst. Je krijgt de ruimte om ideeën te delen en het maximale uit je carrière te halen. Datamex en DataByte hebben een gezellige, open sfeer, waarin we nieuwe collega’s en stagiairs graag verwelkomen!

Heb je vragen?

Niki Bruysten

 

Neem contact op met Niki (Recruiter)
n.bruysten@databyte.nl

Locatie Breda
Minervum 7368
4817 ZH Breda

Locatie Steenbergen
Drukkerij 3
4651 SL Steenbergen

Locatie Den Bosch
Veemarktkade 8
5222 AE ‘s-Hertogenbosch

info@datamex.nl
T. (076) 5 730 730