4 vonden dit artikel interessant

In dit artikel gaan we dieper in op de appsource van Microsoft in combinatie met Business Central. Appsource is een platform waarop softwareontwikkelaars wereldwijd hun applicatie kunnen zetten die een toevoeging is op de bestaande software van Microsoft. Te denken valt hierbij aan software om te kunnen connecteren met webshops, vervoerders of financiële instellingen. Ook het volledig automatisch kunnen afhandelen van inkoopfacturen en het eenvoudig opstellen van lay-outs zijn voorbeelden van software die u in de appsource kunt vinden.

U kunt de appsource vergelijken met de App Store van Apple of de Play Store van Android. Kijkt u gerust eens rond in de appsource via deze link.

Kunt u al deze software vertrouwen? Ja, in principe wel. Al deze toepassingen moeten voldoen aan de strenge eisen van Microsoft. Voordat u enthousiast aan de slag gaat is het wel aan te bevelen dat u eerst met uw Microsoft partner overlegd of zij bekend zijn met een bepaalde toepassing. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat er voor een bepaalde oplossing meerdere aanbieders zijn en dat uw partner zaken doet en bekend is met slecht één van deze oplossingen. Om teleurstellingen te voorkomen is het daarom raadzaam om met uw partner af te stemmen welke oplossing voor u de beste is. Uw partner heeft ook de ervaring met de installatie en implementatie van deze extensies. Zij kunnen u zeker helpen.

Wat maakt de werkwijze van Microsoft bijzonder?

De traditionele ERP software die u kent is vaak geënt op lokale spelers. Het wiel moet geregeld opnieuw worden uitgevonden. Dit betekend maatwerk, het maken van beschrijvingen, veel tijd tot u het echt kunt gebruiken, overleggen etc etc. De kans dat er ergens in de wereld al iemand heeft nagedacht over uw uitdagingen is groot, maar bij veel ERP software is het dan zoeken naar een speld in de hooiberg. Business Central vergroot met de appsource de kans op succes enorm. De kracht is dan ook dat een wereldwijd netwerk binnen handbereik is en dat u snel en efficiënt functionaliteit kunt toevoegen aan uw ERP software.

Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Have a lovely day!

4 vonden dit artikel interessant
Vond u dit interessant?

Deel dit artikel