6 vonden dit artikel interessant

Groeien uw storagekosten de pan uit of klagen gebruikers over trage applicaties of beschikbaarheidsproblemen? Dan is het hoog tijd om een upgrade van uw server te overwegen en om speciale, externe shared storage aan uw IT-mix toe te voegen.

Een groeiende berg data? Dat kan kopzorgen veroorzaken.

Dat u een klein tot middelgroot bedrijf heeft, betekent niet dat u nooit te maken zult krijgen met een stortvloed aan data. In de huidige digitale, verbonden wereld moeten bedrijven van elke omvang voortdurend data beheren die vanuit verschillende bronnen binnenstroomt.

Hoewel deze data de drijvende kracht achter uw bedrijf is, kan het opslaan van die gegevens en het toegankelijk maken ervan voor werknemers een aanslag zijn op uw IT-efficiëntie. 

Betere prestaties en lagere kosten

Met externe shared storage breidt u de storagecapaciteit uit, en dit zonder extra servers aan te schaffen. Zo heeft u altijd budget beschikbaar voor urgente zaken. Via een failover wordt een hoge beschikbaarheid en redundantie gegarandeerd.

HPE Small Business Solutions for Shared Storage combineert een HPE MSA storage array met een HPE ProLiant-server. Het resultaat is een shared storageoplossing voor use cases zoals File en Backup, Virtualization en Database. HPE ProLiant Gen10-servers worden aangedreven door Intel® en zijn geoptimaliseerd en gevalideerd voor Windows Server 2019. U kunt kiezen uit verschillende HPE ProLiant Server- en HPE MSAstorageconfiguraties om de juiste fit te vinden voor uw storagebehoeften, rekening houdend met de kosten voor file serving en back-up storage of hoog beschikbare storage voor virtuele machines of databases.

Have a lovely day!

6 vonden dit artikel interessant
Vond u dit interessant?

Deel dit artikel