2 vonden dit artikel interessant

Groot nieuws: verleden week tijdens een minisessie bij Ignite kon Microsoft’s Chief Product Officer voor Windows en Devices het niet laten om zich een kleine hint naar de toekomst te laten ontglippen: 

Kijk, ik heb het niet gehad over de volgende generatie Windows en wat er gaat komen, maar ik kan je vertellen dat ik ZO OPGEWONDEN ben.” 

Panay gaf verder aan dat “het een enorm jaar gaat worden” voor Windows. Zoals we inmiddels weten, staat zowel Windows 10X alsook een vernieuwing van Windows-code met de naam “Sun Valley” gepland om dit jaar op de mark te komen, en hoewel Microsoft grotendeels stil is geweest over beiden, zou dat zo maar eens snel kunnen gaan veranderen. 

De Windows Experience Blog heeft geprobeerd om het enthousiasme gaande te houden met een samenvatting van de diverse Windows-sessies die plaatsvinden bij Ignite, maar het was duidelijk dat Microsoft afgelopen week de focus wenste te behouden op Microsoft Mesh, het Power Platform, beveiliging en Azure. Maar zoals het doorklinkt, zou de focus echter zo maar eens snel kunnen omslaan naar Windows, en inderdaad het begin vormen van wat men dus benoemt als een “enorm jaar”. 

Meer weten over het nieuwste nieuws van Microsoft en Microsoft Ignite? Hou onze LinkedIn in de gaten. De belangrijkste highlights lichten wij voor u uit!

Have a lovely day!

2 vonden dit artikel interessant
Vond u dit interessant?

Deel dit artikel