9 vonden dit artikel interessant

Vol trots kunnen we aankondigen dat Datamex de Partner of the Year Award voor de Benelux heeft gewonnen op DattoCon19. Dit is een jaarlijkse Europese partner conferentie van Datto met meer dan 850 Managed Service Partners uit 25 landen van over de hele wereld. Elk jaar worden hier de Golden Datto Awards uitgereikt aan de beste partners van Datto. Dit jaar werden de Awards uitgereikt in negen verschillende categorieën die een reeks getalenteerde Managed Services Providers van wereldklasse herkennen. Datamex is hierbij in de prijzen gevallen in de categorie: Business Continuity. 

“Onze partners zijn van cruciaal belang voor het MKB, en we zijn er trots op om de best presterende partners te eren met de Golden Datto Awards tijdens het evenement”, aldus Rob Rae, vice president of Business Development bij Datto. “We zijn erg enthousiast over Datamex en ze verdienen de award Partner of the Year dan ook echt.

Rik Peters: “Jarenlang hard werken wordt met deze award beloond. Vier jaar geleden zijn we in dit avontuur gestapt en hebben we onze dienstverlening mede door Datto naar een hoger niveau getild door het portfolio te verrijken met haar netwerk-, backup- en security oplossingen. We zijn heel trots met deze bevestiging en het is een compliment voor het hele team!”.

Wat of wie is Datto?

Datto is een toonaangevende leverancier van oplossingen geleverd door Managed Service Providers. Dit zijn oplossingen voor bedrijfscontinuïteit en herstel na noodgevallen, maar ook netwerken, bedrijfsbeheer en back-up-synchronisatie van bestanden. Datto heeft daarbij een uniek ecosysteem van partners gecreëerd die deze oplossingen aanbieden bij bedrijven over de hele wereld, waarvan Datamex dit jaar Partner of The Year is geworden in de Benelux.

Sinds de oprichting in 2007, blijft Datto elk jaar prijzen winnen voor zijn snelle groei, product uitmuntendheid, superieure technische ondersteuning en het bevorderen van een uitstekende werkplek. Met het wereldwijde hoofdkwartier in Norwalk, Connecticut, heeft Datto verder internationale kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Denemarken, Duitsland, Canada, Australië, China en Singapore.

Wilt u meer weten over Datto en over onze “awardwinning” Managed Services diensten? Neem dan even contact met ons op.

Have a lovely day!

9 vonden dit artikel interessant
Vond u dit interessant?

Deel dit artikel