Groothandel voor de boogsport, een brug tussen fabrikant en dealer. Hoe maakt Hans Marijnissen van JVD optimaal gebruik van de samenwerking met Datamex?

9 vonden dit artikel interessant

Bel me
Mail me

Bel ons direct:
0765730730

"Ik ben Hans Marijnissen, ik ben ICT coördinator bij JVD. JVD bestaat al 40 jaar, eigenlijk begonnen als een dierenwinkel, met in de hoek een hoekje met boogsportartikelen. Dat ging goed, dus de dierenwinkel is omgezet naar een boogsportwinkel. Op een gegeven moment hebben we daar een heel groot magazijn bijgezet, zodat we ook uit voorraad konden leveren. Een jaar of 6 geleden is een overstap gemaakt om de winkel te sluiten en alleen maar andere winkeliers te gaan bevoorraden."

"Datamex is bijna een collega van je, een verlengstuk van je ICT organisatie"

Hoe zie jij Datamex?

"Datamex is een all-in leverancier, zij kunnen goed sparren met de eindklant. Zij weten wat een eindklant nodig heeft. Als het specialistisch is kies ik voor Datamex, als we een probleem hebben of we verwachten een probleem dan kiezen we ook voor Datamex. We hoeven dus niet alles zelf te kunnen, we weten dat we kunnen terugvallen op een partij als Datamex. Datamex is bijna een collega van je, een verlengstuk van je ICT organisatie."

Wat is voor jou een "Lovely day"?

"A lovely day voor mij is dat ik kan werken aan de doelstelling die ik voor die dag gesteld heb, dat ik niet constant gestoord hoef te worden door allerlei verstoringen in het ICT proces, of vragen van medewerkers die het vermoeden hebben dat er iets niet lekker loopt, maar dat ik gewoon lekker de doelstellingen kan volgen. Dat kan zijn een uitvoerende taak of sparren over de toekomst, wat voor mooie plannen we hebben en hoe we die gaan uitvoeren."

U vindt dit interessant.