Hoge kwaliteit designmeubelen, gestroomlijnd én handmatig produceren? Het kan. Rik Voorn van Label doet hieronder zijn verhaal.

12 vonden dit artikel interessant

Bel me
Mail me

Bel ons direct:
0765730730

Intro

“Ik ben Rik Voorn. Ik ben operationeel directeur bij Label. Label is een familiebedrijf, 26 jaar jong, wij maken handgemaakte designmeubelen in Nederland. Dat doen we allemaal inhouse hier in Raamsdonksveer”.

Branche

“De meubelbranche is een traditionele branche, veel wordt er handmatig gedaan. Omdat de markt verandert, is de grootse transitie die wij moeten maken, dat wij daar in mee moeten en dat betekent ook een stukje automatisering.”

Wat was het probleem?

“Wij hebben de vraag aan Datamex gesteld om ons te helpen het proces te professionaliseren. Waar gebruiken we producten? Hoe gebruiken wij ze? Hoe kunnen wij de aansturing van onze op maat gemaakte producten het beste doen?”

“Sinds wij met het nieuwe ShopFloor Control systeem werken, waarbij Datamex ons geholpen heeft, is onze output met 14% gestegen!”

Waarom Datamex?

“Datamex is al jaren een betrouwbare partner. Met name de kennis, de expertise, de betrouwbaarheid die ze hebben om de vertaling vanuit een klantvraag die ik heb, in IT-oplossingen of processen om te zetten is voor mij de doorslaggevende factor reden geweest.”

Wat is voor jou een “Lovely day”?

“Een Lovely day is voor mij als medewerkers naar huis gaan met méér energie dan ze gekomen zijn.”

U vindt dit interessant.