7 vonden dit artikel interessant

Wist je dat 92% van de cyberaanvallen begint met een phishingmail? Bent u kwetsbaar voor een beveiligingslek? Gebruik de beveiligingsfuncties in Microsoft365 Business om te garanderen dat uw data altijd beschermd is.

We snappen het. Je hebt het druk. Je moet je op je bedrijf richten en je hebt geen tijd om je zorgen te maken over cyberrisico’s. Gelukkig biedt Microsoft 365 Business robuuste beveiligingsoplossingen met uitgebreide bescherming tegen externe bedreigingen en preventie van interne datalekken. Met onze Microsoft 365 Business-oplossingen ben je er zeker van dat niets de veiligheid van je bedrijf in de weg staat.

Bekijk deze infographic voor een kort overzicht van brancheontwikkelingen, pijnpunten, bewijspunten en meer over de reden waarom je zou moeten upgraden naar Microsoft 365 Business.

Lees de infographic.

Met de beveiligingsoplossingen van Microsoft 365 Business kun je garanderen dat e-mails en andere vertrouwelijke data goed beveiligd zijn. Met uitgebreide opties – van het beschermen van de postvakken tegen virussen tot het ontwijken van ransomware en phishingaanvallen kun je garanderen dat de waardevolle informatie van je klanten altijd beschermd is. 

We kunnen ons goed voorstellen dat u, na het lezen van de infographic, nog vragen heeft. Schroom dan ook niet om ons te contacteren, wij helpen u graag! 

Have a lovely day!

7 vonden dit artikel interessant
Vond u dit interessant?

Deel dit artikel