Aansluiting bij de Interstellar Group

13 vonden dit artikel interessant

De razendsnelle ontwikkelingen op de ICT-markt zijn in 2021 aanleiding geweest voor de directie van Datamex om een aantal strategische veranderingen door te voeren zodat de organisatie ook in de toekomst, net zoals in de afgelopen 39 jaar, als uw vertrouwde ICT-partner kan blijven opereren.

Het scheiden van de ERP-activiteiten was een eerste stap die paste in de gekozen strategie om focus te creëren. Na een voorspoedige scheiding is de directie en het management, onder professionele begeleiding, gestart met een verkenning om de ambities van de organisatie vorm te geven. Om succesvol te kunnen blijven en van toegevoegde waarde te zijn voor zowel medewerkers als klanten heeft de zoektocht, na een intensieve periode, ertoe geleid dat Datamex zich per heden aansluit bij de Interstellar Group B.V.

De toetreding tot de groep biedt Datamex de mogelijkheid om, met behoud van eigen DNA, autonoom te kunnen blijven opereren. Hierdoor kunnen wij als organisatie slagvaardiger zijn op de markt door gebruik te maken van specialisten op het gebied van onder andere Security, Cloud en Collaboration.

Dat betekent dus dat Datamex ook in de toekomst onder haar eigen naam als uw vertrouwde partner vanuit Breda actief blijft. Daarbij past wel een gezonde ambitie om strategisch een sterke samenwerking te zoeken met DataByte en samen een alliantie te vormen. Hierdoor kunt u als klant een beroep doen op een breder portfolio en u krijgt de mogelijkheid om gebruik te maken van specialisten vanuit een landelijke dekking met een lokaal gezicht.

Wie is Interstellar?

Interstellar is een groep van 11 succesvolle bedrijven uit de ICT-sector die samen goed zijn voor meer dan 650 medewerkers en een omzet van meer dan 150 miljoen euro. Interstellar bestaat uit een collectie van ICT-dienstverleners: Solimas, Exite ICT, DataByte, Datamex, CSN Groep en specialisten: Fundaments, DataExpert, Ask Roger, Qconferencing, SCCT en Pinewood.

De directie en het Management

Met deze stap trekt Rik Peters zich terug als eigenaar en directeur van Datamex. Rik, die het bedrijf overnam van zijn vader Jan Peters (tevens oprichter van Datamex), heeft in de afgelopen 15 jaar Datamex gebracht tot de moderne en succesvolle organisatie die het nu is.

Het huidige management blijft samen met Jazdan Tabe als directeur van Datamex doorwerken aan een mooie en succesvolle toekomst.

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht, dan kunt u contact opnemen met uw accountmanager.

Have a lovely day!

13 vonden dit artikel interessant
Vond u dit interessant?

Deel dit artikel